Нашето ДНК или в какво вярваме

а И защо избираме да правим точно това

Кодът на OSHADHI Германия силно резонира с нашето разбиране за съпричастност и установяване на по-дълбока връзка с хората и природата, които ни заобикалят. 

Не просто клиенти и доставчици, а дългосрочни партьори и сподвижници 

OSHADHI представлява производители на лечебни растения от цял свят, като им предоставя по-добри възможности за реализиране на 100% натурални, екологично чисти крайни продукти с най-високо качество, чистота и разнообразие. Искаме работата ни с клиенти и доставчици да води до удовлетворение от насърчаването на добро здраве, хармония и баланс, както и постигане на професионален, личен и икономически растеж за всички. 

Уважението към клиента не търпи компромиси

Как го доказваме ли? Погледнете етикетите на продуктите OSHADHI - те са на български език от първия момент на стъпване на пазара. Това е законът, но по-важно за нас, това е уважението, което OSHADHI  България поднася на крайния потребител, най-малкото което считаме сме длъжни да предоставим. То не просто си струва, то е задължително за продукт, който има претенцията за качество. 

Грижа ни е за природата 

Материята, с която работим е продукт на природата и произхожда от растения, с които тя ни е дарила. Опазването на околната среда чрез използване на подходящи технологии и процеси е от ключово значение за нас – очаквайте от нас чисти, елегантни и практични решения, но не очаквайте например опаковки, които ще зарадват окото за минута и след това ще се озоват в коша за боклук, защото основната им функция е да продават. 

Маслата ни се свидят 

Използваме ги само по предназначение и в оскъдни количества, защото основно правило в ароматерията е „по-малкото е повече“. 

„По-малкото“ има два аспекта – обем на разфасофката и брой различни масла, с които се борави. 

Относно разфасовката - не случайно стандартната опаковка на етерични масла при производителите с висока репутация за качество в професионалните среди е 5 – 10 мл.: това е предостатъчно за домашна употреба в нормални условия, а също има отношение и към качеството защото много от маслата започват да се оксидират след отваряне и губят част от терапевтичните си свойствата след 3-6 месеца. 

Що се отнася до броя различни масла - ние не искаме клиентите ни да купят много на брой масла, които в последствие да стоят и трупат прах на шкафа в банята примерно. Искаме да купят малко, но да знаят какво да правят с тях. Защото за домашна и любителска употреба наистина никой няма нужда от много повече от 5-6 масла, с които да борави и да въздейства ефективно на повечето състояния, с които се сблъсква в ежедневието. А като свършат, да си ги поръча пак – защото знае какво да прави с тях и защото работят. 

Другото е маркетинг и търговия. А на нас маслата ни се свидят, защото за да стигнат 5 мл. етерично масло от сандалово дърво расло на някой остров в Тихия океан до вашите ръце, ресурсът вложен и взет от природата е огромен – само затворете очи, тръгнето от дървото, стигнете до бутилката в ръцете ви и ще разберете колко струва на природата това упражнение. И за да си струва за природата, то наистина трябва да ви послужи – а не просто да задоволи търговските цели на някоя организация. 

Това не е просто един бизнес, от който се изкарват едни пари

Работили сме достатъчно, за да знаем какво искаме. Животът ни е научил, че парите не са водещото. Успехът следва добре свършената работа. Това е нашият модел, това е нашето верую.

Ако нашата философия се приближава до Вашия мироглед и светоусещане, ще се радваме да пътешестваме заедно в света на ароматите и лечебните растения. За да учим и да сме здрави заедно,

С уважение

Милена & екипа на Oshadhi