Какъв е форматът на курса на обучение?

Онлайн курс Приложна ароматерапия

 

Какъв е форматът на курса на обучение „Приложна ароматерапия“?

Форматът на обучение, който имаме удоволствието да представим е под формата на модулна програма, резултат от вашата обратна връзка към нас, за която сме безкрайно благодарни.

  • 100% онлайн програма, достъпна 24/7 от всяка точка на света
  • 100% практическа насоченост, за приложение на знанията в ежедневието
  • 13 видео лекции, които всеки участник може да усвои в удобно за него време
  • 10 онлайн срещи на живо за затвърждаване на знания, отговори на въпроси и дискусии
  • Общност за споделяне на знания между преподаватели и курсисти
  • Водена от експерт, клиничен ароматерапевт с многогодишен международен опит
  • Модулната структура позволява записване на целия курс или на отделни модули по теми от интерес за всеки участник.

 

Какво представлява модулната програма “Приложна ароматерапия”?

Практично знание, 100% базирано на науката за етеричните масла и всички свързани ароматерапевтични продукти и тяхното безопасно приложение в ежедневието. Програмата е структурирана с цел да ви даде увереност за това как да използвате най-ефективно силата и свойствата на етеричните масла, както и кои масла и как можете да прилагате при различен тип проблеми и за подобряване на вашето благосъстояние и това на близките ви.

Програмата се състои от задължителен въвеждащ модул, който поставя фундамента за безопасно приложение на етеричните масла в ежедневието + 12 отделни тематични модула, всеки от които е с практическа насоченост.

Модулите са структурирани за усвояване в рамките на 10 месеца, в които участниците получават поетапен достъп до учебния материал, така че всяка тема да бъде представена, разгледана и затвърдена чрез комбинация от учебни способи, вкл. видео материали за самостоятелна подготовка на всяка тема (60 – 90 мин. продължителност на всяка), онлайн сесии на живо с лектора, за затвърждаване на знанията, дискусии и отговори на възникнали въпроси, електронни записки по теми, които може да бъдат свалени, дистанционна работа в група, проверка и затвърждаване на знания чрез тестове онлайн.

Темите се подготвят и водят от Милена Иванова, създател на Оshadhi България, дипломиран клиничен ароматерапевт от Института за традиционна билкова медицина и ароматерапия във Великобритания, член на Международната федерация на професионалните ароматерапевти IFPA (International Federation of Professional Aromatherapists).

Обученията и всички материали към тях са на български език.

 

 КЪМ ЗАПИСВАНИЯ (ПОРЪЧКА НА КУРСА)

 

За контакт: При възникнали въпроси може да се свържете с нас на katrin @ oshadhi.bg, или тел. 0889 078 293