Партньори

Рим не е бил построен за един ден.... Философията ни за работа е изцяло основана на стремеж за създаване на дълготрайни връзки и партьорства и се стремим да работим с хора и бизнеси, които имат подобен на нашия мироглед за света. В партьорствата си търсим начини да можем по-бързо да споделяме и разпространяваме знанието за науката ароматерапия в България, включително и така важното знание за безопасно приложение от крайния потребител, за да можем да помогнем на повече хора да преоткрият лечебната сила на природата и в това да преоткрият себе си.

Избираме да си партнираме с професионалисти, които подхождат към темата здраве холистично, всеки от своя ъгъл – хранене, психология, спорт и движение, йога, медицина. Защото грижата за здравето е отговорност на всеки един от нас и би трябвало да е неразделна и постоянна част от живота на всеки един от нас. А за да можем да се грижим за себе си е нужно да се информираме и да учим постоянно. 

И така както етеричните масла са по-силни работейки в синергия, така и ние считаме, че сме по-силни, когато се обединим заедно с други професионалисти, всички насочени в една посока: споделянето на опит и знания, за да поддържаме телата си, а от там и духа, здрави и в баланс. А когато загубим този баланс, да знаем как можем сами да помогнем на себе си, а при нужда естествено да се обърнем и към правилните специалисти.

Това са нашите партьори днес*. За да учим и да сме здрави заедно

Академия за родители - партньори Oshadhi България

Академия за родители, каузата на Академия за родители е да предостави на всички бъдещи и настоящи родителиобективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата.

Партньори - Vita Rama храната лекува

Вита Рама, център за холистично здраве, популяризира здравословния начин на живот и холистичния подход към здравето

Д-р Катя Бончева - МЦ Авицена - Партньори Oshadhi

Д-р Катя Бончева, Педиатър, Специалист по детски болести, медицински център Авицена

Маги Пашова - Партньор Oshadhi

Маги Пашова, нутриционист, автор на кулинарни книги, ко-създател на програмата за възстановяване след раждане “Не на диастазата”, ко-водещ на подкаста “Мама Говори”

mamasum.bg Партньор на Oshadhi

Мама съм, Полезна и практична информация и онлайн програми за майки

Михаела Белорешка - партньор Oshadhi

Михаела Белорешка, хранителен терапевт, здравен психолог и творец

Нина Сотирова - Партньори Oshadhi

Нина Сотирова, Santosha Yoga 

Forumzdrave.bg Партньори Oshadhi

ForumZdrave.bg e първата онлайн платформа в България за природолечение и здравословно хранене през погледа на съвременната медицинска наука. “Нашата мисия е да вдъхновим повече хора да се грижат проактивно за своето здраве!”

Надяваме се с времето да успеем да запалим огънчето в повече хора, които биха се радвали да се присъединят към нашето общо пътешествие в света на ароматите и здравето!

* Всички наши партьори са ни безценни и сме благодарни за подадената ръка и доверие. Тук са подредени по азбучен ред, а не защото някои са по-важни от други!