Кой е водещ лектор?

Оннлайн курс Приложна ароматерапия

 

Кой е водещ лектор на курса „Приложна ароматерапия“?

„Понякога не трябва да гоним целите, а да следваме знаците – да се оставим на течението да ни доведе до брега.“

Милена Иванова е дипломиран клиничен ароматерапевт от Института за традиционна билкова медицина и ароматерапия (ITHMA) в Лондон, Великобритания, където се обучава в продължение на една година в периода 2017-2018. Пише и защитава с отличие дипломна работа на тема „Приложения на етеричните масла в стоматологията: преглед на научни публикации“. Клиничен ароматерапевт е професионална квалификация във Великобритания, която позволява работа като терапевт включително и в медицински заведения и болници. Има публикувана статия в In Essence (списанието на Международната федерация на професионалните ароматерапевти IFPA). Участва редовно в международни конференции, свързани с клиничната ароматерапия, и поддържа контакти с професионалисти от цял свят, като по този начин редовно обновява знанията си.

Милена е член на Международната федерация на професионалните ароматерапевти IFPA (International Federation of Professional Aromatherapists), а между ноември 2020 и Ноември 2022 година служи и като член на борда на директорите ѝ.

Преди да се потопи в необятния свят на етеричните масла и ароматерапията, Милена има успешна кариера като инвестиционен банкер. Работила и живяла в Лондон, Виена, Варшава, Фонтенбло (Франция), Москва, Алмати и САЩ. Завършва магистърска бизнес администрация (MBA) в престижното бизнес училище INSEAD (Франция) през 2003. Владее 7 езика.

Милена Иванова, съ-основател oshadhi.bg на гости при Деси и Сашо в bTV преди обед: Да оставиш успешна кариера и да обиколиш света за 6 месеца

 

 КЪМ ЗАПИСВАНИЯ (ПОРЪЧКА НА КУРСА)

 

За контакт: При възникнали въпроси може да се свържете с нас на katrin @ oshadhi.bg или тел. 0889 078 293