Готови сме! Онлайн курсът "Приложна ароматерапия" стартира от 16 Март

Автор: Милена Иванова ,

Онлайн курс приложна ароматерапия

„Приложна ароматерапия“ –  онлайн курс на обучение от Оshadhi България с практична насоченост

С голямо удоволствие споделяме с вас, че от 16 Март 2024 стартира нашия онлайн курс по Приложна ароматерапия. Благодарим на всички наши клиенти и приятели взели участие в анкетата, която проведохме през месец Януари и която ни помогна да подготвим всички аспекти на обучението така, че да са съобразени с вашите изисквания и нужди. Надяваме се, че това което сме подготвили ще ви хареса и ще даде възможност на много от вас да отворят широко вратите на знанието и едно магично пътешествие в света на ароматерапията и етеричните масла. Ще очакваме да ви видим в нашата виртуална класна стая много скоро!

От самото начало на проекта OSHADHI България една от основните ни цели е да споделяме и разпространяваме знанието за науката ароматерапия в България, за да можем да помогнем на повече хора да преоткрият лечебната сила на природата и в това да преоткрият себе си.

Курсът „Приложна ароматерапия“ обединява най-значимите и интересни теми, които всеки може да прилага в ежедневието и са подбрани на база вашата обратна връзка към нас чрез анкета, проведена през януари 2024 г. Изборът на темите е продиктуван и от работата ни в ежедневието с клиенти, на база на която имаме задълбочени наблюдения за най-често срещаните проблеми, при които вие търсите решения от света на ароматерапията.

Онлайн курс Приложна ароматерапия - въведение

Какъв е форматът на курса на обучение „Приложна ароматерапия“?

Форматът на обучение, който имаме удоволствието да представим е под формата на модулна програма, резултат от вашата обратна връзка към нас, за която сме безкрайно благодарни.

  • 100% онлайн програма, достъпна 24/7 от всяка точка на света
  • 100% практическа насоченост, за приложение на знанията в ежедневието
  • 13 видео лекции, които всеки участник може да усвои в удобно за него време
  • 10 онлайн срещи на живо за затвърждаване на знания, отговори на въпроси и дискусии
  • Общност за споделяне на знания между преподаватели и курсисти
  • Водена от експерт, клиничен ароматерапевт с многогодишен международен опит
  • Модулната структура позволява записване на целия курс или на отделни модули по теми от интерес за всеки участник.

Онлайн курс Приложна ароматерапия Модули 1-4

Какво представлява модулната програма “Приложна ароматерапия”?

Практично знание, 100% базирано на науката за етеричните масла и всички свързани ароматерапевтични продукти и тяхното безопасно приложение в ежедневието. Програмата е структурирана с цел да ви даде увереност за това как да използвате най-ефективно силата и свойствата на етеричните масла, както и кои масла и как можете да прилагате при различен тип проблеми и за подобряване на вашето благосъстояние и това на близките ви.

Програмата се състои от задължителен въвеждащ модул, който поставя фундамента за безопасно приложение на етеричните масла в ежедневието + 12 отделни тематични модула, всеки от които е с практическа насоченост.

Онлайн курс Приложна ароматерапия Модули 5-8

Модулите са структурирани за усвояване в рамките на 10 месеца, в които участниците получават поетапен достъп до учебния материал, така че всяка тема да бъде представена, разгледана и затвърдена чрез комбинация от учебни способи, вкл. видео материали за самостоятелна подготовка на всяка тема (60 – 90 мин. продължителност на всяка), онлайн сесии на живо с лектора, за затвърждаване на знанията, дискусии и отговори на възникнали въпроси, електронни записки по теми, които може да бъдат свалени, дистанционна работа в група, проверка и затвърждаване на знания чрез тестове онлайн.

Онлайн курс Приложна ароматерапия Модули 9-12

Темите се подготвят и водят от Милена Иванова, създател на Оshadhi България, дипломиран клиничен ароматерапевт от Института за традиционна билкова медицина и ароматерапия във Великобритания, член на Международната федерация на професионалните ароматерапевти IFPA (International Federation of Professional Aromatherapists).

Обученията и всички материали към тях са на български език.

КЪМ ЗАПИСВАНИЯ (ПОРЪЧКА НА КУРСА)

 

Какъв е форматът и какво представлява курсът на обучение „Приложна ароматерапия“?

Кои са темите включени в отделните модули на пълния курс на обучение? 

Какво получавате при записване и участие в курса "Приложна ароматерапия"?

За кого е подходящ курсът на обучение „Приложна ароматерапия“?

Кой е водещ лектор на курса „Приложна ароматерапия“?

Цени, отстъпки, бонуси, подаръци  

Често задавани въпроси (FAQ)

 


Споделете



← По-стара статия По-нова статия →


Оставете коментар

Имайте предвид, че коментарите се одобряват преди да бъдат публикувани.