Тази Коледа.... Подарете здраве!

Автор: Милена Иванова ,

Подарете здраве! Идеи за малки и големи подаръци

Идеи за малки и големи подаръци 🤶

Да започна може би от там, че това е четвъртата коледна кампания на Oshadhi България и четвърта година камапнията ни е под наслова "ПОДАРЕТЕ ЗДРАВЕ!"

Какво по-хубаво и приятно от това да дарим другите с подарък, който ще подобри качеството на живот, чрез по-малко (и по-леко) боледуване, а и ефирни аромати, които освен тялото могат да лекуват и душата. Единственото друго нещо, което аз лично подарявам са преживявания. Но това е друга тема.

Вече сме посвикнали на лудата въртележка, в която всеки търговски бизнес се озовава от средата на Ноември. Тази година ни се случват вълнуващи неща, като например това, че най-сетне осъществихме един план, който от четири години се върти, но основно и единствено в моята глава (проблемът на малкия бизнес...). Е, най-сетне го сбъднахме, благодарение на новата партньорка в Oshadhi България, Катрин, която е още едно вълнуващо събитие за нас. Повече за Катрин ще разказваме в новата година.

Какво сбъднахме ли? Цели шест големи корпоративни клиента ни се довериха да предоставим коледните подаръци за техните партньори и клиенти. Освен, че сме благодарни за доверието, сме особено развълнувани, че кампанията ни ПОДАРЕТЕ ЗДРАВЕ! разширява хоризонтите си.

Коледа винаги е въртележка, но тази седмица ми беше особено забавно да направя директно сравнение на Коледната ми въртележка от предишния забързан живот на банкер в Лондон и сегашната на ароматерапевт и управляващ малък бизнес (по-точно би било да кажа малки бизнеси, че те се нароиха...). Отскочих до Лондон за малко работа и много удоволствие от предпразничните срещи с приятели. И понеже е Декември, коледното настроение разбира се беше във въздуха. Много са разликите между банкер и управляващ малък бизнес, но едно е общото - Коледния сезон е повод да се съберем с близки, приятели и партньори. А за мен винаги е повод и да кажа „Благодаря“, защото толкова много хора помагат по пътя ми.

Време е да се отпуснем и отдадем на удоволствието от празниците, които приближават стремглаво - да заухае на елха, коледни бисквити и подправки. Време е да създаваме спомени, а от ароматите по-силен съюзник в запечатването на спомени няма! Естествените аромати пък гарантират, че освен спомени, ще посеете и повече здраве!

А вие кой сте? Дядо Коледа, Снежанка или джудже?

Във всеки случай, още не е късно да изберете подаръци, за които сме сигурни, че ще ви благодарят и споменават поне до следващата Коледа! 

Ето и една подсказка от "кухнята"...

Има 2 коледни синергии, които редовните ни клиенти започват да търсят от Септември - Коледна звезда и Зимни сънища. Силно препоръчваме и двете. За Зимни сънища миналата година имаше и опашка от желаещи и се наложи да я поръчваме отново след празниците, меко казано - имахме лека драма.

 

Синергия етерични масла Коледна звезда

ОБИЧАМЕ ДА ПРАВИМ ПОДАРЪЦИ!
🎁Всички поръчки през Декември на стойност над 249 лв. ще получат като подарък празничен комплект с лимитирана серия продукти Oshadhi (стойност 49 лв.).🎁
🎁🎁 Подарък 2: Всички поръчки през Декември на стойност между 125 лв. - 249 лв ще получат като подарък синергия Зимни сънища 5 мл. (стойност 13.95 лв.)* 🎁🎁
🎁🎁🎁 Подарък 3: За всички наши лоялни клиенти и членове на O-CLUB поръчките между 1 и 31 Декември идват с подарък: синергия Зимни сънища 5 мл. (стойност 13.95 лв.)* 🎁🎁🎁
*Офертите са валидни до изчерпване на количествата!
Всички поръчки на стойност над 90 лв. разбира се с безплатна доставка.

 

СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ВСЕКИ БЮДЖЕТ

ПОДАРЕТЕ ЗДРАВЕ!

Време е да създаваме спомени, а от ароматите по-силен съюзник в запечатването на спомени няма!

Освен спомени, ще посеете и повече здраве с натуралните аромати на етеричните масла...

Споделете



← По-стара статия По-нова статия →


Оставете коментар

Имайте предвид, че коментарите се одобряват преди да бъдат публикувани.