В сезона на вируси и настинки – лесна и ефективна превенция с етерични масла!

Автор: Милена Иванова ,

3х "П": ПОДГОТОВКА, ПРЕВЕНЦИЯ, ПРОФИЛАКТИКА

Днес споделям 2 статии от блога на Oshadhi България, които са особено подходящи в сезона на вируси, настинки, грипове и пр. С пристигането на есента и смяната на цветовете в паркове и гори, освен красотата, която ни заобикаля, неизбежно се събуждат отново притеснение и въпроси свързани с това как да повдигнем имунитета и да се предпазим от сезонните вируси.

Дифузирайте!

Дифузията е най-лесният, ефективен, бърз, безопасен, а и много приятен ароматерапевтичен метод, идеално приложение като превенция и в есенно-зимния сезон. Трябва ви само един дифузер и подходяща комбинация от етерични масла.

Специална оферта Имунна сила

Разгледайте по-долу нашата селекция от 5 синергии от етерични масла, специално формулирани за превенция и подкрепа на здравето и имунната система през есенно-зимния сезон + една специални оферта.

Синергия етерични масла: Жизнена сила

Синергия Жизнена сила

Съдържа: етерични масла от хисоп (цинеол)*розмарин (цинеол)*равинтсара*; чаено дърво*; майорана сладка*; кориандър*; лимон жълт*; кардамон*; дафинов лист*;  мирта*; евкалипт радиата*; найули*; лимонова трева*               *от био производство

Синергия етерични масла: Здрави през зимата

Синергия Здрави през Зимата

Съдържа: етерични масла от найуликарамфил (пъпка)лавандула, розмарин цинеолканела (листа), аджвайн, испанска мащерка

Синергия етерични масла: Дишай дълбоко

Синергия Дишай дълбоко

Съдържа: етерични масла от мирта, лавандула (спика)евкалипт глобулус*, хисоп, мащерка*, планинска лавандула*от био земеделие

Синергия етерични масла: Пречистване

Синергия етерични масла Пречистване

Съдържа: етерични масла от жълт лимонсладък портокаллицеа*, розмарин цинеол*, евкалипт глобулус*, салвия, лимонова трева*, дива мащерка*, карамфил. *от био произход

Синергия етерични масла: Освободи стреса

Синергия етерични масла Освободи стреса

Съдържа: етерични масла от лавандиннероли (горчив портокал),  планинска лавандулалимонамириссандалово дърворавинтсаражълт лимонамирисбензоекамфорово дърво (Хо), лимонова мента;

Масажирайте!

Масажът е един прекрасен и доста мощен терапевтичен метод сам по себе си, а когато за масажа се използват и етерични масла, ползите се умножават многократно. И преди да ми кажете, че нямате време за масажи, или пък, че това е едно скъпо удоволствие, бързам да ви успокоя - има много, което може да направите сами за себе си и семейството в домашни условия и съвсем не е задължително винаги да търсите услугите на професионални масажисти или терапевти!

В блога може да откриете рецепти за лечебни масла, а ако нямате време да приготвите сами вкъщи, пищете ни и ние ще приготвим за вас.

Всички синергични комбинации на Oshadhi са формулирани за оптимален баланс между терапевтични и ароматични качества, за да може да им се насладим истински.

СТАТИИ ОТ БЛОГА НА OSHADHI ПО ТЕМАТА

10 етерични масла за подкрепа на имунната система

Практикум: На прага на грипния сезон. Или какво може да направим с етерични масла сами вкъщи.

За дифузията и различните видове дифузери на пазара може да прочетете повече от статията:

Помощ! Имам котка. Мога ли да използвам дифузер

Колкото повече обръщаме внимание на превенцията и поддържането на здрава имунна система, толкова по-рядко ще ни се налага да търсим медицинска помощ – и в този ред на мисли остава да си пожелаем тъкмо това! Бъдете внимателни, набюдавайте тялото си и се грижете за себе си.

Останете със здраве и до следващата ни среща!

Милена

 

СЕЛЕКЦИЯ ПРОДУКТИ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И ПРОФИЛАКТИКА В СЕЗОНА НА ГРИПОВЕ, НАСТИНКИ И ВИРУСИ


Споделете



← По-стара статия По-нова статия →


Оставете коментар

Имайте предвид, че коментарите се одобряват преди да бъдат публикувани.