Oshadhi България - ВЕЧЕ СМЕ НА 3!

Автор: Милена Иванова ,

Oshadhi България на 3 години!

Времето лети неусетно и ние вече сме на 3! По повода, а и за да не изневеряваме на вече установената традиция, за трети пореден път предлагаме най-специалната оферта за годината на вниманието на всички.

Специална оферта Летен бриз

Ако много искате дифузер, но все не намирате повода или пък извинението за това, сега е моментът да се възползвате - и докато в общи линии всички са подострили цените си на макс, нашата оферта остава на непроменени от 3 години цени! Още един малък подарък от нас.

Специална оферта Летен бриз

Специална оферта Хидратирана кожа

А за тези от вас, които вече имат дифузер, обръщаме внимание на офертата ни Хидратирана кожа, също със "замразени" цени. Хидрацията е винаги добра идея, в разгара на лятото е и задължителна.

Специална оферта Хидратирана кожа

Отново имаме налични и сезонните синергии Стоп! комари, насекоми, Лятно слънцестоене и Летен бриз. Към тях, аз добавям и Средиземноморие, аромат, който е добър по всяко време на годината.

И още една изненада от нас - 📌 По случай 3я ни рожден ден, при всяка поръчка над 99.99 лв. през месец Юли подаряваме специално синергия Горски полъх (5 мл.) 🌊🎁

Сигурно няма да се изненадате да чуете, че плановете за Oshadhi България на хартия се оказаха доста различни, от това, което сбъдваме на практика. Това, което не се промени по план и в реалността е желанието и възможността да помагаме и да споделяме знанието.

"Вашите статии в блога са много съзнателни и необходими, не забравяйте да пишете повече! Сърдечни поздрави. Елена Иванова."

Благодаря на Елена и на всички други клиенти, и читатели, които ми напомнят, че има смисъл, дори и в най-трудните моменти. ❤️

Честит рожден ден Oshadhi България

ЕТО И НЯКОЛКО ТЕМАТИЧНИ СТАТИИ в СИНХРОН СЪС СЕЗОНА ОТ БЛОГА НИ

Sizzling hot! Грижа за кожата в разгара на лятото

Лято е, днес говорим за разхлаждащите етерични масла: 5 разхлаждащи масла + 1 хидролат

За комарите, мравките и ментата

Практикум: Комари, кърлежи и други досадни вредители от дребния сорт

Благодаря на всички вас, че сте част от нашето ароматично пътешествие – за да учим и да сме здрави заедно,

С уважение и пожелание за спокойно лято,

Милена Иванова

Клиничен ароматерапевт, MIFPA

Oshadhi България на 3 - празнуваме рожден ден!

 


Споделете



← По-стара статия По-нова статия →


Оставете коментар

Имайте предвид, че коментарите се одобряват преди да бъдат публикувани.