Предвеликденско - На Кафе с Гала.. за какво си говорихме

Автор: Милена Иванова ,

На Кафе с Гала - за какво си говорихме

Сърдечен Предвеликденски поздрав от мен на всички!

Много имам да ви разказвам, знам - отдавна не съм писала, НО!.. За всяко нещо си има причина и момент, в който да споделим. И понеже много имам да ви разказвам, започвам.

Днес споделям разговора ми от тази седмица с Гала в чисто новото студио НА КАФЕ в Нова ТВ. Много съм доволна, че успях да провокирам интерес към тъкмо тази тема сред Екипа НА КАФЕ и съм им благодарна, че ми се довериха да разкажа за хидролатите - тема, която продължава да е непозната в България, а е моя любима.

Защо ми е любима може да научите от разговора ми с Гала, а ако искате да задълбаете малко повече, ето и оригиналната статия, която написах преди вече доста време.

За „нежната ароматерапия“ - хидролати, хидрозоли, ароматни води. Дойде време да поговорим по любимата ми тема

Много, ама много вода изтече в последната една година и много, ама много, имам да ви разказвам. Великден е прекрасен момент за "възкресения" и използвам случая, за да ви обещая, че от тук насетне отново ще получавате порция споделено знание или пък споделени мисли съвсем редовно от мен - на тема ароматерипия и може би и още нещо.

"Вашите статии в блога са много съзнателни и необходими, не забравяйте да пишете повече! Сърдечни поздрави. Елена Иванова."

Благодаря на Елена и на всички други клиенти, и читатели, които ми напомнят, че има смисъл, дори и в най-трудните моменти. ❤️
Цветница - разговор за най-скъпите и екзотични етерични масла
Изпозвам момента да припомня и няколко тематични статии около Великденски теми от блога през годините:
СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВИ И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА СВЕТЛИ И СЛЪНЧЕВИ ПРАЗНИЦИ!🐣
Великден с Oshadhi ароматерапия

КОЛЕКЦИЯ ХИДРОЛАТИ НА OSHADHI

 

ДРУГИ СТАТИИ ОТ НАШИЯ БЛОГ


Споделете



← По-стара статия По-нова статия →


Оставете коментар

Имайте предвид, че коментарите се одобряват преди да бъдат публикувани.