Тик-так, тик-так и така се търкули една година...

Автор: Милена Иванова ,

Oshadhi България най-четените статии от блога ни

Тик-так, тик-так и така се търкули една година.

47 броя по-късно, ето и най-четените статии от блога ни!

Време е за откровения...

Поне веднъж в годината е хубаво да се спрем за момент, да поемем дълбоко въздух, да се обърнем назад и да теглим черта под мечтите си – докъде сме ги докарали и от там, накъде. Преди няколко дни Oshadhi България празнува първи рожден ден! На 21 юли 2020 година стартира онлайн живота на oshadhi.bg, а с него и паралелния живот на блога, който аз си обещах да списвам най-редовно.

Равносметката 52 седмици по-късно е 47 статии споделено знание на теми всякакви, свързани с практичното приложение на етеричните масла и ароматерапията в ежедневието. Целта ми беше да публикувам един път седмично, и ако трябва да съм честна с тези 47 заглавия изненадах и себе си – защото да пропусна само 5 седмици от една цяла година всъщност ми костваше доста.

Последните 12 месеца не бяха най-простите за никого – в моя случай например имаше момента, в който пишех статия от леглото на 2-рия ден от симптомите ми с Ковид. Както и много моменти, в които най-сетне успявах да седна да пиша в 10 ч. вечерта в събота, което обяснява и грешките, които редовно си откривам в последствие и за които моля да ми простите.

Ето ви и една история от кухнята - в самото начало установихме, че искаме блогът да се публикува в ден събота сутрин. Но, в реалния живот, колкото и да мразя да закъснявам, най-редовно ми се случва вместо събота сутрин, блогът да види белия (виртуален) свят в неделя. Ами когато-тогава - защото за писането освен време, се изисква и доза (две или три) вдъхновение. Има седмици, в които пиша темата в главата си с дни, има и такива, в които сядам и разказвам това, което искам да споделя на един дъх. Защото в края на краищата, ние всички сме преди всичко хора, човеци - уморяващи се, разболяващи се, плачещи, смеещи, уязвими, чувствени и чувстващи.

Много ароматни истории разказах, но ви обещавам, че това е само началото – има още толкова много ароматни истории, които чакат да бъдат споделени. Така че – останете с нас и ни четете.

А ето и класацията на най-популярните статии от блога ни през последните 12 месеца! Аз открих няколко изненади в класацията за себе си, както и няколко съвсем логични и предвидими „хитове“. Да видим как ви се струва на вас тази класация?

Oshadhi България Топ 10 от блога

Най-популярните статии от блога ни през последните 12 месеца:

1             ТОП 10 на етеричните масла за всеки дом и случай + 5 рецепти за приложение в ежедневието

2            Пандемия, психично здраве, обоняние и още нещо

3            За комарите, мравките и ментата

4            Здравейте, маслата стават ли за вътрешен прием?

5            10 етерични масла за подкрепа на имунната система

6            Етерични масла и акне - митове, легенди, но и истини

7            Коледните пости: Пречистване тогава, и сега

8            Пирин през август: за планината, нейните аромати и етеричните масла от иглолистни видове

9            Да спим, за да сме здрави. Или как да подобрим съня с ароматерапия

10          Какво да знаете преди да купите етерични масла

11            Във всяка къща трябва да има лавандула!

12           Практикум: На прага на грипния сезон. Или какво може да направим с етерични масла сами вкъщи.

13           Помощ! Имам котка. Мога ли да използвам дифузер?

14          Практикум: Загубено обоняние. Да му помогнем да се възстанови.

15           Практикум: Комари, кърлежи и други досадни вредители от дребния сорт

Ако се интересувате от конкретна тема – пишете ни и може да я включим в плана за следващите 12 месеца! Също ще се радваме на обратна връзка за любимата ви статия.

Oshadhi България Ч.Р.Д. с благодарности

И така – благодаря ви, че ме четете. А ако ви харесват ароматните ми разкази споделете с приятел – защото моята цел с блога е преди всичко да споделям знанието, да разкажа и покажа, че има и друг начин да се погрижим за себе си и близките си в ежедневието. А ако всички си припомнихме или научихме нещо през последната година, то е, че за здравето си трябва да се грижим ежедневно и че то е преди всичко наша лична отговорност.

С благодарности,

Милена 

И понеже първият рожден ден е винаги специален, ето и нашите подаръци и специални оферти

 


Споделете← По-стара статия По-нова статия →


Оставете коментар

Имайте предвид, че коментарите се одобряват преди да бъдат публикувани.